DSC_1948

Våra tjänster

Söker du systemutvecklare eller tekniska projektledare?

Webbutveckling

En användbar och framgångsrik webb handlar så mycket mer om bara snygg design och häftiga funktioner. Självklart är det viktigt att det ser snyggt och modernt ut men det måste också gå att använda applikationen på ett enkelt och logiskt sätt. Användaren måste direkt hitta det som söks och funktionerna och presentationen måste spegla företagets målgrupp och vision.

Vi har under många år utvecklat ett koncept för att analysera företaget och dess presentation på webben och vet vad man ska göra och framför allt vad man inte ska göra.

Kontakta oss så hjälper vi er med allt som berör webbutveckling och sökmotoroptimering (SEO).

Systemutveckling

Exego erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom systemutveckling. Vi har många års erfarenhet inom systemutveckling och systemering. Våra systemarkitekter och systemutvecklare har alla en bred utbildning och väl utvecklad metodik för genomförande av projekt. Det kan vara allt från utveckling av e-handelslösningar till design av administrativa system eller auktionssystem.

Våra konsulter behärskar de flesta utvecklingsverktyg och programmeringsspråk som finns på marknaden. I dagsläget jobbar vi framförallt med Java och Microsoft.NET baserade system.

Apputveckling

Möjligheterna att effektivisera sin verksamhet genom att använda mobila enheter som smartphones och surfplattor har aldrig varit större. Försäljning och användning av olika typer av surfplattor har passerat traditionella laptops och teknikerna att dra nytta av att ta med sig sina verksamhetssystem ut på fältet effektiviserar och kvalitetssäkrar din verksamhet.

Exego kan erbjuda integration mellan appar och befintliga system som Visma och Jeeves men också utveckla hela kedjan från system till app.

Vi gör olika teknikval för olika uppdrag; från den traditionella apputvecklingen där Iphone och Android appar utvecklas separat, via Phonegap hybridappar till den kanske mest kostnadseffektiva tekniken från Embarcadero där appen utvecklas samtidigt för både Iphone och Android.

Systemintegration

Systemintegration handlar om konsten att få olika system att tala med varandra. Vi utvecklar både nya integrerade system och integrera befintliga med varandra. 

Kraftfull funktionalitet ur ett fristående system kan presenteras i ett webbgränssnitt för ökad tillgänglighet och effektivare administration. Vi har under åren utvecklat av ett stort antal lösning, varav ett flertal integrerade med affärssystemen Jeeves och Agresso. Vår breda erfarenhet av att utveckla integrerade webblösningar bäddar för ett bra samarbete och ett resultat som väl uppfyller era förväntningar.

Kontakta oss gärna eller titta våra referenser för mer information.


*Obligatoriska fält